Hvordan finne de beste brylluplokalene i Norge

Rectangle_large

Posted on: 05 September 2019 by Dawn Richard

Du har fått ringen på fingeren og nå begynner planleggingen. Det er mye å ta hensyn til og derfor lønner det seg å begynne tidlig. Budsjettet er det første som må på plass, så kommer lokalet, kjolen og alle de andre detaljene.

Det finnes mange flotte lokaler i Norge som kan være med på å skape drømmedagen din. Utfordringen er å finne det rette stedet. Et sted om passer med din visjon for dagen og er innenfor budsjettet. Hvor skal du begynne å lete?
 
Snakk med venner og familie
 
Still et åpent spørsmål i omgangskretsen din. Er det noen som har god eller dårlige erfaringer med lokaler, erfaringer de er villig til å dele med deg. Enten man har arrangert konfirmasjon, bryllup eller andre større selskap, er det mange som sitter på viktig kunnskap. 
 
Sjekk nettsiden til bryllupsfotografer
 
Semi-profesjonelle og profesjonelle fotografer publiserer bilder på sin nettside. Her kan du få ideer til langt eller kort brudeslør, hvit eller off-white kjole og ikke minst; tips om forskjellige lokaler. 
 
Ved å bla igjennom slike nettsider får du se eksempler på bryllup og kanskje konfirmasjoner i forskjellige lokaler. Dette er mer inspirerende og praktisk enn å bare se bilder av et tomt lokale. 
 
Bildene gir deg sjansen til å bli inspirert. Er det et eventyrbryllup med prinsessetema du ønsker, eller vil du heller ha et lite og intimt bryllup? Se på eksemplene og drøm deg bort.  
 
Norske brudemagasiner
 
Vi har brudemagasiner som skriver om norske forhold. De forteller gjerne detaljert om forskjellige lokaler som passer til forskjellige temaer. Ønsker du å ankomme lokalet i en glitrende kjole med skyhøye brudesko og få alle blikk mot deg eller ønsker du å komme sammen med gjestene? Her får du vite mer om spesifikke lokaler eller om spesifikke landsdeler som kan tilby enten et vinterbryllup, sommerbryllup eller noe midt imellom. 
 
Bruk Facebook
 
Facebook er fylt med personer som kan komme med sine erfaringer og tips. Gode lokaler har en facebook side, i tillegg til en vanlig nettside, hvor gjester kan gi tilbakemeldinger. Her kan du lære mye om mulighetene og få vite litt om ulempene. 
 
Facebook har også grupper for kommende bruder der du kan stille spørsmål og kanskje få gode svar. Her er det mange som deler sine erfaringer, og kommer med forslag til lokaler. 
 
Besøk lokalet
 
Uansett om du velger et lokale i nabolaget eller du legger opp til en lengre reisevei, du bør ta deg en tur og se på det. Er du usikker på hvilket lokale du liker, men du vet hvilket geografisk område, ta deg tid til å reise rundt og besøke flere. 
 
Gå inn og bli kjent med lokalet og se nærmere på hvordan det kan dekoreres. Du kan gjøre mye med dekorasjoner og lyssetting. I mange tilfeller vil eieren eller den som er ansvarlig for driften, kunne vise deg bilder av forskjellige arrangement så du kan se mulighetene. Er de dyktige, vil de også kunne samarbeide med deg og hjelpe til med planleggingen så du får den perfekte dagen.  

Share with friendsDo you agree with this Blog? Agree 0% Disagree 0%
You need to be signed in to rate.


Do NOT follow this link or you will be banned!